Pekařství Fiala, s. r. o.

Pekařství Fiala, s. r. o.
Luby 38
339 01 Klatovy
+420 376 310 529
info@pekarstvi-fiala.cz

ilustrační obrázek

Slané pečivo

chléb pšenično-žitný

chléb pšenično-žitný

dalamánek 250 g, dalamánek 450 g, chléb 900 g


královský chléb

královský chléb

vícezrnný chléb výrazné chuti, veka, 500 g, tmavý, 40 % žitná mouka, vysoký obsah olejnin (len, sezam) a jiných obilovin (oves, pohanka…)

pečeme v pondělí, ve středu a v pátek


slunečnicový chléb

slunečnicový chléb

tmavý, vícezrnný chléb s obsahem žitné mouky 40 %, kostka, 300 g, vysoký obsah olejnin a jiných obilovin, zvýrazňujícím prvkem je obsah slunečnicových semínek

pečeme v pondělí a ve středu


toustový chléb

toustový chléb

světlý a tmavý


Pohankový chléb

Pohankový chléb

Překvapí vás jeho příjemná chuť a vůně.
Základem kvalitního výrobku je poctivé zpracování vyvážené kombinace kvalitních surovin, jejíž složení odpovídá poptávce po novém druhu chuti i požadavkům moderní zdravé výživy.

Speciální úpravou netradičních obilovin byly připraveny vločky, které umožňují dosažení neobvykle vysokého podílu pohanky (33 %) a jáhel v pečivu. Jejich kombinací s dalšími cereáliemi vzniklo toto vynikající pečivo. Chuť a vůně je typická po pohance.

300 g


Pohankové zrno

Pohankové zrno

Zdravá rychlá snídaně nebo svačina – menší varianta pohankového pečiva se stejně vynikající chutí a vůni. Nadýchané 'bochánky' z nejkvalitnějších surovin by na vašem stole určitě neměly chybět.

80 g

Pohanka je jedním z nejvýznamnějších zdrojů rutinu, který pozitivně ovlivňuje cévní systém, snižuje cholesterol, jako antioxidant má antikarcinogenní účinky a schopnost likvidovat volné radikály.


rohlíky, housky

rohlíky, housky

strojové i ručně pletené


bagety

bagety


banketky

banketky

malé pečivo různých tvarů, tmavé i světlé


Ovsík

60 g, pšeničné pečivo s vysokým obsahem ovesné vlákniny, ovesný vláknina má vyvážený poměr mezi vlákninou ve vodě rozpustnou a nerozpustnou, ovesné pečivo je velmi měkké a vláčné, bez hrubých částic

Bagetka Rustikáno

80 g, pečivo s obsahem ječného sladu, bramborových vloček, koření, zeleniny (pažitka, restovaná cibulka, paprika, pórek), obsah žitné mouky 20 %

Žitný chléb

500 g, 100 % žitné mouky, z koření obsahuje pouze kmín

Žitný rohlík

80 g, 90 % žitné mouky

Špaldová bageta

160 g, špaldová mouka celozrnná (starý druh pšenice), vysoký obsah lepku – vláčná

Pivní chlebík

300 g, tmavý, pšenično-žitný chléb s obsahem žitné mouky 40 % a pivovarských kvasnic

Čiroková bagetka

60 g, čiroková mouka 10 %, slunečnicová semínka, obalená krupicí se žitnou moukou, čirok – stará obilovina (bezlepková, podobná kukuřičné)

Jáhlová kostka

70 g, – jáhly (loupaná forma prosa), proso (zdraví prospěšná superpotravina), dále obsahuje mouku pšeničnou a kukuřičnou


speciální pečivo

speciální pečivo


celozrnné pečivo


Chlebánek

Chlebánek

Potěší vás klasická chuť? Přidali jsme k ní žádanější nový tvar a ještě něco navíc a proto je jemný pšenično-žitný tmavý chlebánek tím pravým pro vás. Díky jemné střídě a křupavé kůrce chutná výborně samotný, široké použití má ale i jako přílohové pečivo. Obsah žitné mouky 30 %


Staročeský rohlík

Staročeský rohlík

Křupavý ručně zpracovaný rohlík (55 g) s vysokým obsahem sladu (praženého ječmene). Obsahuje 10 % vepřového sádla, díky němu má rohlík zlatavou barvu, je křupavý a má měkkou střídku.

2011 © Pekařství Fiala, s. r. o.